Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.12.2010 19:56 - От шпионин до посланик
Автор: geryordanova Категория: Политика   
Прочетен: 2309 Коментари: 4 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image 
България влиза рядко в световните новини. Но когато успее, то е все с лоши новини. ... В България скандалите нямат край. Последният е свързан с бившите агенти на комунистическата разузнавателна служба, "Държавна сигурност", тръгнал от оповестените от Комисията по досиетата данни за български дипломати с минало на агенти на разузнаването. От проверените 462 лица 218 са били сътрудници на Държавна сигурност, сред които има и не малко сегашни ръководители на българските дипломатически мисии, вкл. и в държавни - членки на ЕС. Повечето от тях са работили в миналото за "Разузнаването" и "Контраразузнаването"... 

Останалото .... тук  http://www.taz.de/1/politik/europa/artikel/1/vom-spion-zum-botschafter/
 
Интересен е един от коментарите, в които такива като нас "дипломатично" са наречени "Rдuberstaaten" б la Bulgarien", т.е. разбойническа държава. Коментарът е излишен, нека изводите всеки направи сам за себе си?



Гласувай:
12



1. balgarski7vinarki - temata e dosta poznata
22.12.2010 20:07
kato ne mogat majete, da doidat jenite da upravliavat, pak koi znae , moje i po silovo da pohodiat i kam bivshi shestazi, i kam ...bezchetni sa, ne mi se pishe poveche.

цитирай
2. meto76 - България винаги присъства в све...
22.12.2010 22:47
България винаги присъства в световните медии с нещо отрицателно!
цитирай
3. viovioi - голяма част от т.н. шпиони са начетени, лустровани дипломати.
28.12.2010 10:55
Такива каквито липсват в ГЕРБ. Кой да прати Борисов? Някой като Калина, Йелева или простак като Вежди? Или Шкумбата да речем. Нищо друго неможе да извади ББ.Самият той е оживелия Бай Ганьо на Алеко. Но не в онзи безобиден смешничък бай ти Ганя, а в бруталния , циничен и елементарен Ганьо. Какво да кажа друго. Жалко за всички нас които подкрепихме като куку-перушанчовци човека пожарна. Така ни се пада. Хак да ни е. Много ме е яд на мен си обаче, защото се мислех за по прозорлив човек, но се оказах същото куку като останалите 2.3 мил. българи решили че пак дойде спасителя.
цитирай
4. hatanasov - 3. viovioi - голяма част от т.н. шпиони са начетени, лустровани дипломати.
29.12.2010 20:46
В школите на КГБ са прочели цели каси Сталичная. И кой е казал, че ще са от ГЕРБ - вече няма да са от ДС. Аз познавам много хора, владеещи дори по 4-5 езика, но никой не им дава път, защото само агентите на ДС можеха да работят "За Родину".
цитирай
Търсене