Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.12.2010 21:23 - Българската кучешка дипломация
Автор: geryordanova Категория: Политика   
Прочетен: 2890 Коментари: 5 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Пак "суперлативи" за България в немската преса.

"...български овчарки представят страната на най-високо държавно ниво... . Злите езици дори твърдят, че животните се ползват с повече доверие от някои дипломати, бивши шпиони..."

http://www.wz-newsline.de/home/politik/ausland/bulgariens-welpen-diplomatie-entzueckt-die-maechtigen-der-welt-1.535943

  image



Гласувай:
11



Следващ постинг
Предишен постинг

1. viovioi - Да, има доза инфантилност в подобен подарък, особено ако е не за кого да е, а за един световен лидер като Путин.
30.12.2010 07:19
Но ми идва на ум да кажа немците да духат супата с техния добре премерен , хитро завоалиран цинизъм , двуличие , европейска надменност и лицемерие. По добре кучешка дипломация, отколкото такава шлифована и гадна. Защо не казаха открито причините за неодобрението им за присъединяване на България към Шенген, а пак с протяжните коментари за недостатъчно добро справяне или подобни лигави политически каламбури. Много точно си беше паното на Черни, особено относно Германия. Винаги, докато свят светува трябва някой да им напомня за фашизма, терора, концентрационните лагери и Хитлер. Нищо не е забравено и никога няма да бъде.
цитирай
2. sande - Кучето е възможно най-добрия подарък, защото е ...
30.12.2010 11:45
... най добрия дипломат. Не трябва да го инструктирате, то знае всичко, което е необходимо. Знае да обича и да ви влезе "под кожата".
То може само да сближи двама души и никога няма да ги скара.
Но има едно условие: този на когото се подарява куче, трябва да обича кучета. Да има сетива за това.

Поздрави
цитирай
3. burov - Те хората си го написаха много ясно и ...
30.12.2010 22:11
Те хората си го написаха много ясно и точно защо ни затварят вратата, но на Цецко и Сие не им изнася истината, та крият папките и докладите. Как ще те допуснат в Шенген като границата ти с Турция е като швейцарско сирене и всеки и всичко може да мине от там необезпокоявано? Как да влезеш в "клуба на привилегированите" като от годините ти сочат с пръст нереформираната съдебна система, корупцията и срастването на престъпността с политическите партии и висшите етажи на държавното управление???
Има няколко основни критерии за членство и те са известни на господа управляващите. След като не отговаряме, за къде сме тръгнали и какви са тези претенции без покритие???
цитирай
4. zaw12929 - Отрицателни причини винаги ще се ...
03.01.2011 08:52
Отрицателни причини винаги ще се намерят!
Не намирам момент в който Европа да ни е мислила доброто, Затова е глупаво да си правим харакири. Да се унижаваме. Стига ни, кото те правят докато ни ограбват
- Прекроиха Санстефанска България, после пак ни прекроиха след 1918 година, след 1944 ни изолираха, след 1989 ни "приобщиха", затвориха ни пазарите с най много молове на глава от населението блокирааха всякаква бъзможност на булгарскиа бизнес да стартира... Вие няма да се засрамите и това си е ваша работа. Антибългарското почедение не само от Вас и това възпитание го направиха пак те. Продължавайте да мразите България...
цитирай
5. flyco - ...
06.01.2011 11:59
С това куче нещата придобиха груб селски характер, типичен за сегашното ни управление.
цитирай
Търсене