Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.11.2008 11:17 - Звездичката чака Сергей да се обади
Автор: geryordanova Категория: Тя и той   
Прочетен: 8130 Коментари: 22 Гласове:
0

Последна промяна: 10.11.2008 12:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Няма лъжа, няма измама. От началото на месеца огромен билборд в центъра на София, "под носа" на премиера и с перфектно изложение към работния му кабинет го зове с призива: "Сергей, обади ми се. Звездичката" 

image

Ако някой ми го беше разказал, сигурно нямаше да му повярвам напълно или бих казала, че така и така България е страната на абсурдите и нелепиците, защо пък да не е истина. НО... то наистина си било ИСТИНА. И го видях с двете си очи и с другите две от очилата:)))

image

Звездичката наистина призовава премиера с думите: "Сергей, обади ми се!". Но това определено не е шега. Zvezdichkata, както се е подписала в Скайпа, е 22-годишната българка Ирина Йорданова, коронясана лично от премиера за тазгодишната Мис Бузлуджа. Ето как красотата ще спаси демокрацията, пардон, социалистическата идея. 
Билбордът на Мис Бузлуджа е част от кампанията на частна радиостанция в България, която иска да покани министър-председателя на разговор в студиото по теми, които са извън политиката и дневния ред на страната. Е, това определено звучи интересно и с удоволствие бих отделила от времето си за да изслушам това интервю! 
Авторките на щурата идея очакват премиерът като се обади сам да договори деня и часа за интервюто, както и да остане след края на срещата за неформален контакт с фенките си, да им раздаде автографа си, а защо не и да ги заведе на дискотека и да им "посвири" малко по примера на диджейските си умения и способности от това лято на историческия връх!

image

Нещо повече, лирико-интимните и романтично-прочувствени слова "Сергей, обади ми се!" се шепнят мълчешком и от още над 90 дами (очевидно бъдещи червени бабички), част от "фен-клуба" на премиера, наречен "Фенки на Сергей", "находящи се" в младежкия сайт R.E.D. Слоугънът й: "Само за жени! Ако искаш да станеш момичето на Сергей, запиши се тук!" И те такова чудо имало у наше село!!!

image

Сега чакат Сергей да се обади. Обаче Сергей мълчи...

image

СЕРГЕЙ, ОБАДИ СЕ! 

image




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. nadagr - Лесно
10.11.2008 11:26
се възбуждам - култова реплика!
цитирай
2. thomas - ?!
10.11.2008 11:28
Добре де, и аз го видях това в събота привечер, обаче нищо не разбрах... Явно някаква закачка от младия червен сайт, ама с каква идея? За някоя млада комунистка ли става дума или за петолъчката на намиращия се на метри от билборда бивш Партиен дом?! ;-)
цитирай
3. tera - Ами що пък да не й се обади!
10.11.2008 11:37
Както е тръгнал ретро трамваи да подкарва и да е близо до "народа", не бих се учудила да й се обади, да си чукнат среща и да отпраши с мотоциклета и коженото яке на рандеву-то.
Градят му имидж на соц-плейбой явно. Ето и nadagr вече е "паднала в капана"! :)))
цитирай
4. vmir - Брей, май ги задминахме хамериканците!
10.11.2008 12:17
Като си помисля, че за една влажна пура искаха импийчмънт на Бил Клинтън ... или ...
Или Сергей е супер як пич (съжалявам, не съм дама, за да имам мнение по въпроса)... или ...
за политиката му вече няма какво да се каже без риск...
цитирай
5. thomas - @turbo4
10.11.2008 15:22
Че кой е казал какъв е пола на Звездичката!? ;-)
цитирай
6. grumotevica - Обяснете ми...
10.11.2008 15:29
И аз съм жена и не че не ми трепва окото, когато видя хубав мъж, ама не мога да рзбера, какво му харесват на този хамстер?! Какъв плейбой, кви пет лева?
Явно този път борбата за кокала е добила нови измерения.
цитирай
7. burov - Напоследък става много модерно в ...
10.11.2008 16:03
Напоследък става много модерно в България да използваш билборд освен за реклама на стоката си и за лични цели, като например да предложиш брак на приятелката си. Десетки вече са бракувалите се двойки в София, при които булката е получила предложението си за брак от предварително подготвен за целта билборд на Моста на влюбените при НДК.
Обаче да каниш някого на среща с билборд? Ето на това му се казва оригинална идея. А да поканиш на среща премиера на републиката с призив от билборд? Ако това не е БАШ ОРИГИНАЛНА ИДЕЯ, здраве му кажи!
Като оставим чувството за хумор на страна, хм, наистина е жалко, че макар и конституционно да вървим към парламентарни избори очевидно е, че духовно я кретаме все по-надолу и по-надълбоко.
Звездичката има да си чака Сергей да се обади. Просто не знае как я употребяват в голямата игра, начерена предизборна кампания.
цитирай
8. templar - стига приказки
10.11.2008 16:34
покажете я тая звездичка.
цитирай
9. thomas - @turbo4
10.11.2008 17:24
Ами то апетитните ученички не се ли свързваха по-скоро с името на президента!? :-)
цитирай
10. burov - Другари и другарки, момченца и м...
10.11.2008 20:40
Другари и другарки, момченца и момиченца, вие тука си правите лаф моабета, а другарката Звездичката чака другаря Станишев да се обади, а от него ни вест, ни кост!
Осъзнавате ли в каква жалка и тъжна приказка живеем?
цитирай
11. eldorado07 - А случайно да сте виждали някъде ...
10.11.2008 21:34
А случайно да сте виждали някъде билборд, посветен на Анастасия Мозер?
цитирай
12. burov - @15
10.11.2008 21:39
Е, тя нали овдовя? От отвъдното ли да й поръчват билборд? Може би подходящият текст следва да бъде: "Скъпа, очаквам те. С обич."
цитирай
13. lyudmilstefanov - Сериозно за смешния билборд:
11.11.2008 05:56
питам се защо е този копнеж на звездичката да се свърже със Сергей?....
Според мен по-смислено е човек първо да се свърже със себе си, да се изпълни със съдържание.
В тази връзка - създадохме си дискусионен клуб. На една от първите сбирки говорихме за очакванията и желанията си за развитие на клуба. Един от участниците каза, че иска в клуба да каним хора като Плугчиева, а защо не и премиера. Покрай това стигнахме до тезата, че политическото говорене няма връзка с истината, а ние искаме да търсим истината... Този участник размисли и призна, че е по-добре да насочи въпросите си към останалите членове на клуба. И ако ще каним политици, то те трябва да бъдат доказано честни, достатъчно себе си в своето говорене.

цитирай
14. luben - някой просто е
11.11.2008 18:50
дал пари за известност :) Ако някой ми обясни защо точно ще иска точно този премиер да му се обажда... Какво точно може да му каже (съществено) и какво точно (съществено) очаква да чуе от него?

Щури от всякакъв калибър си има :) Е - този случай е наистина оргинален - спор няма :)
цитирай
15. thomas - Такаааа...
11.11.2008 19:11
Реших да последвам линка и да видя за какво става дума.

"...зад потребителското име Zvezdichkata се крие Ирина Йорданова. Тя е на 22 години и е от Костинброд. Тази година Ирина беше коронясана за „Мис Р.Е.Д. Бузлуджа 2008”."

А иначе историята изглежда така:
"Потърсена от РЕД, Звездичката разкри, че идеята за изработването на билборд е на 10 дами от групата „Фенки на Сергей” в сайта. „Искахме да поканим Станишев нетрадиционно, не като министър-председател, а като човек. Затова избрахме да го направим с лично послание”. Сред дамите имало люта конкуренция коя да сложи никнейма си на борда, но гласовете за Звездичката надделяли, разбра РЕД."

Пълният текст - тук: http://www.red-bg.net
Самата звездичка също си има сайт:
http://zvezdichkata.redfen.net/ и от него се вижда ясно, че освен Сергей, обича и да язди. Коне.

Та тъй... Имало си обяснение и гадаенето се оказа малко излишно. Друг е въпросът кой й плаща борда и кой всъщност я използва, за да си прави реклама с него.
цитирай
16. bovari - Това е!
12.11.2008 21:10
Социологическо изследване,от последната седмица, показва, че по-голяма част от българите вече са спокойни за това, какво ще прави Сергей след изборите догодина. Ще ходи по срещи!!!! Колко много си е договорил?! А казват, че не бил много....съобразителен! Кой е като него?!;)))
Поздрави!
цитирай
17. luben - Кой знае защо
13.11.2008 12:24
комбинацията "изключително интелигентно" и БСП не се връзва... освен с оправданието 22 години. Подозирам фамилна БСП привързаност, да не кажа завързаност.

Още се чудя как е възможно хора, които четат, интересуват се, мислят да симпатизират на бивша тоталитарна партия. Все едно да симпатизираш на партията на Хитлер, която си е сменила името и политиката. Но си остава партия на тоталитарен, брутален режим. Но пък и такива парадокси са си загнездени в човешкия мозък. Който май е доста консервативна система ;)
цитирай
18. thomas - @luben
13.11.2008 13:44
Да, Богомил Райнов го беше казал много добре някога през устата на един от "лошите" в някой от романите за Емил Боев. "Който не е бил комунист на 18 години, няма сърце. Който е комунист на 40 години, няма ум". Хайде да млъквам, че ей сега ще ме заплюете като антикомунист, пък межувременно в поне два други блога ежедневно ме плюят като комунист...
цитирай
19. luben - Богомил Райнов
13.11.2008 15:03
го е преписал/перефразирал от подобно много популярно на Запад изказване (ала не знам точно на кого е, а и ме мързи да ровичкам в гугъла). В която фраза наистина има нещо логично - на 18-20 години имаш много и много идеали и малко представа от реалния свят и реалните хора.

Иначе - да - спор няма, че има и заблудени млади хора. Все пак за щастие сме свободни да си избираме или поне да съдим за хората и по партийната им принадлежност. Като има и изключения, където партийната принадлежност е въпреки човека. Може би ще е интересно да се види какво ще стане с това момиче след още 10-15 години - за сега - да - вероятно младостта и + пропагандата (понякога пропагандата е и от "другата" страна - защото "другата" страна в България е с ужасно слаба пропаганда - отблъскваща хората от десни или центристки идеи - да не споменаваме изобщо, че т.нар. ляво у нас няма нищо общо с лявото в страни с утвърдена демокрация).

Колкото до нашето общество - дереджето (както казваше баба ми) му е трагично, но съм оптимист, че макар и бавно - вървим към оправяне ;)
цитирай
20. luben - Сега
13.11.2008 15:44
намерих малко време и погледнах както въпросния сайт и въпросната звездичка, така и интервюто на Станишев. Не можах да съзра нито нещо интересно, нито оргинално. Е - в думите на Станишев на редица места ярко свети самопризнанията му (вярно, всяко правителство има неуспехи) за сериозни издънки. Като цяло - полирани, не особено съдържателни и не особено оргинални отговори - мисли. Много по-добре от Жан Виденов. Ала това ли ни е критерия за България?

Иначе повтарям онова, което споделих и по-горе - като идея за билборд/публичност - оргинално :)
цитирай
21. abc - той и се обади даже
19.11.2008 13:03
Сергей, не знам защо натъртвам на гей, и се е обадил.Дори е сторил това от уличен телефон като е отишел до него със стар трамвай.
Нещо по вече лично го е управлявал.
Ех млади , ненаигралисе.
цитирай
22. liliahristova - Ами ако другият Сергей се обади на Звездичката? -
21.11.2008 23:14
Онзи, дето скача в трамвая в движение?
Скандален - нескандален, този афиш определено върши работа. Я колко коментари има за него, и не само тук. И клипът им с трамвая, както и да се тълкува, е улучил в целта - говори се за БСП, мисли се за БСП - популяризира се.
цитирай
Търсене